Contact

Heb je naar aanleiding van dit project opmerkingen of vragen? Vul onderstaand formulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.  Initiatiefneemster en persfotograaf
  Daniella Van Bergen
  Initiatiefneemster en persfotograaf

  Daniella is een creatieve, gedreven, sociale en enthousiaste fotograaf. Ze fotografeert op een heel integere manier met oog voor het verhaal en met open-minded respect voor al haar onderwerpen en geportretteerden. Daniella registreert niet alleen wat er gebeurt, ze heeft ook oog voor wat media nodig hebben. Ze is een conceptuele beeldenvertelster en werkt al jaren als persfotograaf. Ze geeft tips en komt zelf met creatieve ideeën. Daniella staat bekend als: die leuke fotograaf, die in de modder gaat liggen om die ene goede foto te maken. Dat dus. Whatever it takes!

  Website:

  www.daniellavanbergen.com

  Directeur Stichting KunstPost
  Hubertine Langemeijer
  Directeur Stichting KunstPost

  Hubertine heeft in 2008 samen met 3 anderen Stichting KunstPost opgericht om kunst in en uit Stadsdeel Haagse Hout zichtbaar te maken en een eigen plek te bieden. Naast een eigen galerie beheert KunstPost ook (tijdelijk) leegstaande gebouwen. De ruimtes hierin verhuren ze aan kunstenaars, makers en sociaal/maatschappelijke initiatieven als werkruimte. In 2015 kwam Daniella bij Hubertine voor een atelier in het pand aan de Van Heutszstraat 12 in de Haagse wijk Bezuidenhout. Dit is het eerste project dat zij gezamenlijk oppakken om kunst in de breedste zin een podium te bieden in regio Haaglanden en Delft.
  Kunst verbindt, juist nu.

  Website:

  Hubertine Langemeijer

  www.kunstpost.nl

  www.lookatie364.nl

  @