Arjan Kooman

Titel:  Scene uit 'Ezelsei'
Techniek: Diverse technieken 
Toelichting: Kindervoorstelling 'Ezelsei' ging in 2019 in premiere. Een rondreizend schildertje wil een schilderij maken van het mooie graslandschap. Het waait hard. Ze raakt alles kwijt: haar schildersezel, penselen en inspiratie. In het hoge gras is Wasco de Wasbeer op zoek naar materiaal voor zijn boomhut. Maar in plaats van planken of touw vindt hij een verdwaalde ezel. Wat doet dat leuke beest hier? In de boomhut blijkt dat Max de Mol een wonderlijk ei heeft gevonden. Een Ezelsei! Zou er echt een ezeltje uit komen? En komt dat schilderij ooit af?
Ezelsei is een sprookjesachtige voorstelling waarin muziek (Joost Kooman) een grote rol speelt. Poppen en decors (Arjan Kooman, Natasja Alers, Marlieke Schoorl) roepen een toverachtige sfeer op die goed aansluit bij de belevingswereld van kinderen in primair onderwijs, speciaal onderwijs en volwassenen! De voorstelling werd geregisseerd door Pieter Vrijman. Poppenspelers zijn: Arjan Kooman m.m.v. Ellen van Dongen of Frans Hakkemars. Titel: Scene uit 'Ezelsei'
Techniek: Diverse technieken
Toelichting: Kindervoorstelling 'Ezelsei' ging in 2019 in premiere. Een rondreizend schildertje wil een schilderij maken van het mooie graslandschap. Het waait hard. Ze raakt alles kwijt: haar schildersezel, penselen en inspiratie. In het hoge gras is Wasco de Wasbeer op zoek naar materiaal voor zijn boomhut. Maar in plaats van planken of touw vindt hij een verdwaalde ezel. Wat doet dat leuke beest hier? In de boomhut blijkt dat Max de Mol een wonderlijk ei heeft gevonden. Een Ezelsei! Zou er echt een ezeltje uit komen? En komt dat schilderij ooit af? Ezelsei is een sprookjesachtige voorstelling waarin muziek (Joost Kooman) een grote rol speelt. Poppen en decors (Arjan Kooman, Natasja Alers, Marlieke Schoorl) roepen een toverachtige sfeer op die goed aansluit bij de belevingswereld van kinderen in primair onderwijs, speciaal onderwijs en volwassenen! De voorstelling werd geregisseerd door Pieter Vrijman. Poppenspelers zijn: Arjan Kooman m.m.v. Ellen van Dongen of Frans Hakkemars.

@