Lotte Vernooij

jong talent
Kunstenaar: Lotte Vernooij
Titel:  Zo vrij als een vogel 
Techniek: Pastelkrijt  
Maat: 43 x 33 cm
Toelichting: Ik vind pastelkrijt fijn materiaal om mee te werken omdat je kleuren mooi kunt mengen. Door kleuren in elkaar te laten overlopen kun je verschillende sferen tot leven laten komen. Ook kun je goed werken met licht en schaduw, en je kunt het makkelijk veranderen en aanpassen.
In onze tuin zie ik vaak pimpelmeesjes vliegen en in ons vogelhuisje gaan. Ik bedacht me dat zij geen last hebben van Corona en de lockdown, en dat inspireerde mij. Vogels mogen naar toe vliegen waar ze willen, mogen in grote groepen leven en hoeven geen afstand tot elkaar te houden. Zij blijven ook nu met elkaar verbonden. Ze zijn dus letterlijk "Zo vrij als een vogel".
Locatie: Happy Tosti, Korte Poten 5, 2511EB Den Haag
Kunstenaar: Lotte Vernooij
Titel: Zo vrij als een vogel
Techniek: Pastelkrijt
Maat: 43 x 33 cm

Toelichting: Ik vind pastelkrijt fijn materiaal om mee te werken omdat je kleuren mooi kunt mengen. Door kleuren in elkaar te laten overlopen kun je verschillende sferen tot leven laten komen. Ook kun je goed werken met licht en schaduw, en je kunt het makkelijk veranderen en aanpassen. In onze tuin zie ik vaak pimpelmeesjes vliegen en in ons vogelhuisje gaan. Ik bedacht me dat zij geen last hebben van Corona en de lockdown, en dat inspireerde mij. Vogels mogen naar toe vliegen waar ze willen, mogen in grote groepen leven en hoeven geen afstand tot elkaar te houden. Zij blijven ook nu met elkaar verbonden. Ze zijn dus letterlijk "Zo vrij als een vogel".

Locatie: Happy Tosti, Korte Poten 5, 2511EB Den Haag

@